Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
03.10.22
Terugblik op September Me 2022

Wat hebben we een geweldig weekend beleefd met de zesde editie van September Me! De Volkskrant schreef: ‘De kracht van het festival is dat genres en disciplines in elkaar overlopen alsof het volkomen vanzelfsprekend is.’ We hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden.

 

Op donderdagavond opende Ragazze het festival met de Zuid-Afrikaanse cellist Abel Selaocoe. Daarna volgde een weekend vol muziektheater, een dansvoorstelling, hardcore kamermuziek, spetterende Afrikaanse muziek, verschillende vormen van opera, kleinkunst, een dj, een monoloog en een tekenfilm zonder beeld. Er klonk oude muziek en nieuwe muziek, muziek van dichtbij en van heel ver weg. Daarnaast was er lekker eten en een gezellige bar.

 

Geniet nog even na met de aftermovie, gemaakt door Seppe Ovink!

 

Ps: Op 26 en 28 oktober spelen de Ragazze samen met Abel Selaocoe en percussionist Remco Menting het programma van de opening Duende, nogmaals in Amsterdam en Rotterdam. Check onze agenda.