Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
20.03.20

Lieve vrienden en collega’s,

Net als iedereen om ons heen proberen we ons te verhouden tot de uitzonderlijke situatie die ontstaan is door COVID-19. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben al onze concerten t/m 1 juni afgezegd. We zijn in gesprek met de theaters en concertzalen om te onderzoeken of we de concerten kunnen verplaatsen. Wanneer hier meer over bekend is, brengen wij je op de hoogte.

Wij kunnen nog niet precies overzien wat de consequenties van de maatregelen zijn voor het kwartet, maar het belangrijkste is nu gezond te blijven en van dag tot dag te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Omdat elkaar ontmoeten in concertzalen of theaters even niet mogelijk is, blijven we graag met jullie in contact via onze social mediakanalen! De Ragazze zullen afwisselend 5 dagen de socials overnemen, als een soort persoonlijk dagboek. Elke dag om 17:00 wordt er een nieuw bericht geplaatst. We zijn actief op FacebookInstagramTwitter en LinkedIn. Op deze manier kunnen we samen blijven reflecteren, lachen, onze zorgen delen, van gedachten wisselen en elkaar inspireren.

Ragazze Quarantaine reportage:
Rosa 18 t/m 22 maart
Rebecca 23 t/m 27 maart
Annemijn 28 maart t/m 1 april
Jeanita 2 t/m 6 april

Ben je zelf niet zo actief op social media, maar vind je het wel leuk om op de hoogte te blijven? Stuur dan een mailtje naar Berbe via berbe@ragazzequartet.nl en ontvang elke vrijdag een update met de laatste berichten, foto’s en filmpjes.

Wees lief voor elkaar en blijf gezond!

Liefs, Ragazze