Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
09.04.20

De komende periode kunnen we je helaas nog niet begroeten in de concertzalen. We zitten thuis, maar we zitten niet stil. Al een aantal jaar voelen we ons sterk aangetrokken tot de strijkkwartetten van Béla Bartók. We willen een lans breken voor de intense, architectonische meesterwerken van deze bijzondere componist. Tien dagen lang delen we via onze social media kanalen persoonlijke zoektocht naar Bartók. We vinden alternatieven manieren om zijn repertoire te studeren en duiken in de context van zijn composities.

Onze posts zijn te volgen via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Voel jij je ook #BartókBound? Luister hier ons eerste Bartók Bound album of luister hier de eerste podcast aflevering van de Bartók-serie die we samen met Jan Paul de Bondt en Radio 4 aan het ontwikkelen zijn.

Ben je niet actief op social media, maar vind je het wel leuk om op de hoogte te blijven? Stuur dan een mailtje naar Berbe via berbe@ragazzequartet.nl en ontvang elke vrijdag een update met de laatste berichten, foto’s en filmpjes.