Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
22.10.20

De Young Ambassadors Ragazze is een enthousiaste groep van kunst-, cultuur- en muziekliefhebbers (18-25 jaar) die hun mening durven te geven, ondernemend zijn en zich betrokken voelen bij Ragazze Quartet.

 

De ambassadors tippen elke maand een concert, voorstelling of een andere culturele must-see op onze website. Deze tips zijn niet alleen verfrissend voor het kwartet, maar ook voor jonge muziekavonturiers of klassieke oren die benieuwd zijn naar een ander geluid.

 

Vink tipt:

Online Cello Biënnale 2020

 

“De volledige Cello Biënnale 2020 wordt live gestreamd! Je kan je via de website opgeven en dan krijg je elke dag het speelschema met de link naar de livestreams toegestuurd, een editie met topcellisten van Nederlandse bodem. Met op zaterdag en maandag de Ragazze op het programma! ”

 

Tune in voor de Ragazze!
za 24 okt – 20:00u > Chopin Natuurlijk!
ma 26 okt – 20:15 > Elegie voor Anner Bijlsma

 

Cello Biënnale
Internationaal Muziekfestival
online
23 okt – 30 okt 2020

 

 

 

Vink Beijer (21)

 

Vink studeert muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is opgegroeid met muziek en gaat graag naar allerlei concerten. Daarnaast staat ze zelf ook regelmatig op het podium met haar viool. Ze houdt van reizen, nieuwe talen leren, koffie en ze is altijd bereid voor je planten, stekjes of katten te zorgen.