Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Over dit programma
Young Ambassadors
Over dit programma
Scroll voor meer
Jonge muziekliefhebbers die zich betrokken voelen bij Ragazze Quartet.

De Young Ambassadors Ragazze is een enthousiaste groep bestaande uit kunst-, cultuur- en muziekliefhebbers (18-25 jaar) die hun mening durven te geven, ondernemend zijn en zich betrokken voelen bij Ragazze Quartet.

 

Deze groep twintigers heeft een unieke kijk op de klassieke muziekwereld. Zij stelt zich op als ambassadeur van Ragazze Quartet en vormt een inspirerend en fris adviesorgaan.

 

Met input van de Young Ambassadors willen we het contact met een jonge generatie publiek versterken en hen nieuwsgierig te maken naar het kwartet en de thema’s die de Ragazze met (hedendaags)klassieke muziek –vaak in dialoog met andere disciplines- aansnijden.

 

De ambassadors tippen elke maand een concert, voorstelling of een andere culturele must-see op onze website. Deze tips zijn niet alleen verfrissend voor het kwartet, maar ook voor jonge muziekavonturiers of klassieke oren die benieuwd zijn naar een ander geluid.

 

Vanuit Ragazze Quartet geloven we dat de schoonheid van klassieke muziek onvergankelijk is en door gedurfde performances te presenteren kan deze muziek gedragen worden door nieuwe generaties.

 

Young Ambassadors Ragazze
Vink Beijer
Timo Franssen – Vermeulen
Levy Pletting
Suzanne Weijland

 

Ben jij tussen de 18 – 25 jaar en wil jij ook toetreden tot de Young Ambassadors Ragazze? Mail naar berbe@ragazzequartet.nl