Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
24.12.22
Theatertour I'm (not) every woman van start

Ons programma I’m (not) Every Woman krijgt na uitvoeringen afgelopen zomer op Over ’t IJ festival en Wonderfeel, een vervolg in de theaters. Op 17 december gaan we van start in Maastricht, in januari volgen Den Haag, Leuven, Dordrecht, Breda, Nijmegen en Amsterdam.

 

I’m (not) Every Woman is een muzikale vertelling over zusterschap, in samenwerking met de Theaterstraat. We maken een reis van de harmonische kracht van zusterschap, langs de soms pijnlijke noodzaak van het bestaan van safe spaces, naar een ritselende revolutie die aanzwelt door de hele stad.

 

De nieuwe muziek van de Iraans-Nederlandse componist Aftab Darvishi vertegenwoordigt zowel de westerse als oosterse muziektraditie. De sprekende teksten zijn van de hand van Rachel Rumai Diaz. We delen het podium met deze spoken word artist en sopraan Lilian Farahani.