Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
18.03.21

De Young Ambassadors Ragazze is een enthousiaste groep van kunst-, cultuur- en muziekliefhebbers (18-25 jaar) die hun mening durven te geven, ondernemend zijn en zich betrokken voelen bij Ragazze Quartet.

 

De ambassadors tippen elke maand een concert, voorstelling of een andere culturele must-see op onze website. Deze tips zijn niet alleen verfrissend voor het kwartet, maar ook voor jonge muziekavonturiers of klassieke oren die benieuwd zijn naar een ander geluid.

 

Young Ambassadors tippen:

Opera Forward Festival 2021

DNO presenteert OFF, het operafestival dat verfrissend werk toont van een volgende generatie. Soms op een manier die je niet van opera verwacht.

 

-“OFF gaat van start! Wat gaan jullie kijken?”
-“Ja heel leuk! ik ga zeker naar een paar voorstellingen!”
-“Ik ga sowieso voor Seven Deadly Sins en ga proberen die spoken word performances ervoor ook mee te pakken. Misschien kijk ik vrijdag Il Ritorno of die andere korte, Daughters of Dido.”
-“Ja, ik ben ook benieuwd naar Seven Deadly Sins!”

 

Opera Forward Festival
online (gratis)
18 – 21 maart 2021

 

 

 

Vink Beijer (21), Suzanne Weijland (21), Timo Franssen-Vermeulen (24), Levy Pletting (20), Rosa Berman (21)