Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
06.11.20

De Young Ambassadors Ragazze is een enthousiaste groep van kunst-, cultuur- en muziekliefhebbers (18-25 jaar) die hun mening durven te geven, ondernemend zijn en zich betrokken voelen bij Ragazze Quartet.

 

De ambassadors tippen elke maand een concert, voorstelling of een andere culturele must-see op onze website. Deze tips zijn niet alleen verfrissend voor het kwartet, maar ook voor jonge muziekavonturiers of klassieke oren die benieuwd zijn naar een ander geluid.

 

Timo tipt:

Le Guess Who? ON/OFF

 

“Le Guess Who? is een avontuurlijk festival dat normaal gesproken plaats vindt op verschillende plaatsen in Utrecht. Het festival richt zich op grensoverstijgende muziek uit alle delen van de wereld. Je kan er van alles verwachten, van Ghanese soul tot Mongoolse rockmuziek tot Amerikaanse folk. Veel bekende namen staan er meestal niet op het affiche. Laat je verassen en ontdek nieuwe muziek. Dit jaar vindt het festival online plaats met uitzendingen van films en opnames van optredens van voorgaande jaren.”

 

 

Le Guess Who? ON/OFF
Internationaal Muziekfestival
online / Utrecht
13 – 15 nov 2020

 

 

 

Timo Franssen-Vermeulen (24)

 

Timo is wiskunde student en zingt daarnaast al tien jaar in een klassiek koor. Naast muziek maken luistert hij ook graag naar muziek en bezoekt hij veel concerten (en dan niet alleen klassiek). In zijn vrije tijd leest hij graag, doet aan kickboksen en maakt reizen.