Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
22.01.21

De Young Ambassadors Ragazze is een enthousiaste groep van kunst-, cultuur- en muziekliefhebbers (18-25 jaar) die hun mening durven te geven, ondernemend zijn en zich betrokken voelen bij Ragazze Quartet.

 

De ambassadors tippen elke maand een concert, voorstelling of een andere culturele must-see op onze website. Deze tips zijn niet alleen verfrissend voor het kwartet, maar ook voor jonge muziekavonturiers of klassieke oren die benieuwd zijn naar een ander geluid.

 

Levy tipt:

De Klassieken: Guilty Pleasures 2020

 

Omdat 2020 toch een soort bevroren jaar was, kunnen we nu een heerlijk muzikaal 2020 kliekje uit de vriezer halen! Op 11 december was het swingen en dansen in de studio van De Klassieken met Ab Nieuwdorp. Samen met co-presentatrice Berdien Stenberg bracht hij een ode aan de artiesten die bij velen de liefde voor klassieke muziek hebben aangewakkerd. Luister de show terug.

 

Of geniet van de Guilty Pleasures afspeellijst met o.a. James Last, Waldo de los Ríos, Thijs van Leer, Louis van Dijk, Tom Parker en Chris Hinze.

 

De Klassieken: Guilty Pleasures 2020
NPO Radio 4
11 december 2020

 

 

 

 

Levy Pletting (19)

 

Levy was op 6 december 2020 te zien bij Podium Witteman. Samen met Radio Filharmonisch Orkest bracht ze het lied Om wie je bent van Johan de Meij, ter ere van de 60e verjaardag van Jaap van Zweden.