Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
01.10.18
Vrienden Worden?
Steun de Ragazze

Om niet alleen morgen maar ook volgend jaar te kunnen blijven optreden, heeft Ragazze Quartet extra steun nodig van haar publiek. Als u de dromen en ambities van Ragazze Quartet omarmt, kunt u vriend worden van de Stichting Amici delle Ragazze. De stichting biedt het kwartet financiële ondersteuning om plannen werkelijkheid te laten worden. De Stichting heeft de ANBI status zodat de schenkingen niet belast zijn met schenkbelasting en fiscaal aftrekbaar zijn.

Eenmalige Schenking

U kunt uw éénmalige schenking overmaken op rekeningnummer NL07 RABO 015 66 98 676 t.n.v. Stichting Amici delle Ragazze o.v.v. ‘schenking’ (graag uw adresgegevens vermelden).
 Tevens kunt u het Ragazze Quartet machtigen om het betreffende bedrag van uw rekening af te laten schrijven door het invullen en opsturen van het Vriendschapsverzoek-formulier.

Meerjarige Schenking

Wilt u graag structureel een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het kwartet en de bijzondere projecten van het kwartet? Wordt dan ‘amico’! U kunt een machtiging invullen op het Vriendschapsverzoek-formulier.

Amici Appassionati

Als Amico Appassionato treedt u toe tot de intiemste vriendenkring van het Ragazze Quartet. Een betrokken netwerk van echte liefhebber. U wordt uitgenodigd voor bijzondere premières, krijgt een kijkje in de keuken bij openbare repetities en jaarlijks wordt er een exclusief concert georganiseerd voor de Amici Appassionati.
Gedurende 5 jaar doneert de Amico Appassionato ten minste 400 euro per jaar. Maar dankzij de ANBI-status van de stichting zijn de schenkingen, onder voorwaarden, aftrekbaar zijn voor 125% van het bedrag. Dat betekent dat een jaarlijkse donatie van €400 u mogelijk slechts €140 netto kost (afhankelijk van uw inkomen).

Contact

Neem contact met ons op om Vrienden te worden en/ of meer informatie op te vragen over de verschillende mogelijkheden.