Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
11.12.19
Ragazze veiling | zo 23 februari 2020

Klik hier om je aan te melden
Klik hier om de veilingcatalogus te bekijken

Met veel plezier brengen we je op de hoogte van de veiling die het Ragazze Quartet organiseert op zondag 23 februari 2020 (aanvang 15:00u) in de Theaterzaal van de Rietwijker, Amsterdam.

Culturele broedplaats de Rietwijker is al sinds een aantal jaar dé thuisbasis van het kwartet. Hier wordt dagelijks gerepeteerd, gebrainstormd, gewerkt, geluncht en gelachen. Een hidden gem in Amsterdam-Noord waar we je graag ontvangen.

Met de opbrengst van de veiling willen we een droom verwezenlijken: een eigen Ragazze bestelwagen. We zijn blij met onze huidige auto, maar ook gebaat bij meer ruimte. Onze ambities blijven groeien en daarmee ook het aantal decorstukken, kostuums en partituren. Bovendien willen we graag hybride of elektrisch gaan rijden.

Tijdens deze enerverende veiling met –uiteraard- muzikale intermezzi door Ragazze Quartet, worden exclusieve items geveild door de talentvolle en immer enthousiaste veilingmeester Nick Landwaard. Onder andere een huiskamerconcert, onderwater fotoshoot, vakantiehuis in Gent en een op maat gemaakt Glas-in-Lood raam zullen onder de hamer gaan. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Klik hier om je kosteloos aan te melden. Van de aanwezigen wordt verwacht dat ze deelnemen aan de veiling.
Klik hier voor de veilingscatalogus