Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
14.08.20

Van 8 t/m 13 augustus voeren we mee op een muziekcruise door Nederland van Hannick Reizen

Met koffers die niet te tillen waren door de enorme stapels bladmuziek begonnen we aan de 6-daagse muziekcruise over de Nederlandse rivieren. We speelden twee concerten per dag voor de passagiers; rond koffietijd en ’s avonds na het diner. Voor ons de ideale gelegenheid om nieuwe stukken te try-outen!

Wat was het fijn om in deze rare Corona-tijd weer in contact te zijn met het publiek. We voeren met hen langs verschillende historische steden als Amsterdam, Hoorn, Enkhuizen en Kampen waar we aanmeerden en het centrum bezochten. De Bovenkerk in Kampen was zelfs gereserveerd voor een concert aan wal.

De laatste avond -9 concerten verder, nieuwe mensen ontmoet, amici gemaakt, vele kilometers op het water afgelegd- konden we éindelijk op het dek echt even ontspannen en nagenieten van deze unieke trip.

On-Nederlands, hoe lang het daar nog warm was, en heerlijk om nog lang na te kletsen. De nacht voer ons naar Rotterdam, alwaar we van iedereen afscheid namen. Veel dank aan Wouter Schmidt en Hannick Reizen voor de uitnodiging, en we hopen de passagiers snel weer te zien.

 

Liefs Ragazze