Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Over dit programma
Word vriend van Ragazze
Over dit programma
Scroll voor meer
Word vriend en steun Ragazze Quartet in uitdagende tijden

De wereld is veranderd en daarmee ook de manier waarop wij onze programma’s kunnen uitvoeren. Dit jaar werd door de opkomst van COVID-19 extra duidelijk hoe waardevol het is om een warme kring vrienden om ons heen te hebben.

 

Dankzij deze steun kunnen wij onze muziek op innovatieve wijze blijven delen, ook in deze onzekere en uitdagende tijden. Omarm jij de dromen en ambities van Ragazze Quartet?

Bekijk hier onze verschillende vriendschappen of meld je direct aan als vriend van Ragazze!

 

Wil je je liever niet voor een jaar of meer verbinden aan het kwartet maar toch graag de Ragazze ondersteunen? Elke eenmalige bijdrage is welkom! Je kunt je schenking overmaken naar rekeningnummer NL85 TRIO 0320 1006 42 t.n.v. Stichting Amici delle Ragazze o.v.v. ‘schenking’. Om je te kunnen bedanken voor je bijdrage ontvangen we graag je adres of e-mailadres via amici@ragazzequartet.nl.