Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
Volg ons
Scroll voor meer
01.03.21
Aflevering #5 contextpodcast EVA

Op 8 maart lanceert Studio Minailo de podcast EVA, een gesproken opera en muzikaal luisterboek ineen naar het gelijknamige boek van Carry van Bruggen.

 

EVA is een productie van operaregisseur Sjaron Minailo, bekend door zijn genre-overschrijdend muziektheater in samenwerking met schrijfster en librettist Gaea Schoeters, componist Annelies Van Parys en onszelf, Ragazze Quartet.

 

In aanloop naar het project kan je luisteren naar het contextprogramma waarin toneelschrijver Gaea Schoeters vanuit Galerie Bart, in gesprek gaat met schrijver Barber van de Pol over het boek “Er is geen Ander dan Anders zijn. Denken met Carry van Bruggen.”

 

In de vijfde en laatste context aflevering spreken Gaea Schoeters en Barber van de Pol over Carry van Bruggen en haar waakzame houding ten aanzien van nationalisme en groepsdenken.

 

Luister aflevering 5 van het contextprogramma nu hier.